A transformation for modern family living.

Old_Vicarage_Figura_02.jpg

On this project, our clients had moved from London to a remarkable old rectory in a country village. The brief was simple – to create a fabulous family kitchen that would last forever.

Planning the space so that it would always meet the needs of the family was the first task, and this meant knocking through to the adjoining dining room and creating direct access to the garden. We also installed new period sash windows. 

At the island, there’s a workstation and enough seating for all the children. A pantry, a boot room and a utility room enabled us to free up the central space for entertaining and everyday living.

The completed look is contemporary, classic and a perfect demonstration of how period properties can be reconfigured for the 21st century.