Spring Kitchen


Spring Kitchen

Spring Kitchen

A wonderful project for a large country home surrounded by picturesque views and woodland.  The kitchen was extended by a large orangery, providing light and extensive views over the Surrey Hills.

There is a large kitchen area with storage wall, including the fridge/freezer and an island with storage and seating for two.

There is a lovely use of curves not only in the work surface, but the shelving and pantry too which enables the kitchen to flow.

The contrasting use of wood and stone separates the different zones, but the way it also brings them together to harmonise the space is most remarkable.

There is a subtle use of colour and natural materials to reflect the location and the outdoors, providing a sense of calm and wellbeing. An absolutely delightful project and a spectacular living space for everyone, including Bella the dog!